Vragen? Bel ons op: +31(0)411-688466

Verzending in België, Duitsland en Nederland

Veilig winkelen via versleutelde verbinding 

Beste kwaliteit prijs verhouding 

Algemene informatie

Lees meer over onze filosofie

Algemene informatie2023-06-09T14:53:50+00:00

Maxantis staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in voedingssupplementen voor paarden.

Daarnaast verzorgen we de distributie voor Laboratoire LPC in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Zweden en Polen.

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle ISO- en HACCP-normen en de GMP-wetgeving. Maar kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid gaan bij ons verder dan de standaardkeurmerken. In ons productieproces combineren we jarenlange ervaring met de nieuwste innovaties. De productie van onze MAXH Hippo vindt plaats in Duitsland omdat daar vanwege een lange historie veel kennis aanwezig is op het gebied van voedingssupplementen voor paarden. In onze hypermoderne fabriek worden onze A-kwaliteit ingrediënten verwerkt op een lijn waar ook babyvoeding geproduceerd wordt.

Maar niet alleen onze grondstoffen en productie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, ook onze werkwijze en leveringsgarantie zijn uiterst betrouwbaar. 98% van onze producten leveren wij uit voorraad en binnen twee werkdagen. Wilt u graag meer informatie of een advies op maat? Wij adviseren en ondersteunen u graag! Neem contact met ons op via +31(0)411-688466 of info@maxh.com.

MAXH Hippo

Uw paard in topconditie!

Wilt u ook een gezond paard in topconditie? MAXH Hippo bevat uitsluitend de beste kwaliteit vitamines en mineralen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste zorg voor uw paard. Met MAXH Hippo houdt u op een eenvoudige manier de stofwisseling en spijsvertering van uw paard op orde. Dit voedingssupplement kent een unieke samenstelling van bestanddelen van de allerhoogste kwaliteit. Vanzelfsprekend voldoet ook het productieproces in onze hypermoderne fabriek, aan de strengste veiligheids- en kwaliteitseisen.

Laboratoire LPC

ONE STEP CLOSER TO THE HORSE

Laboratoire LPC biedt een zeer hoogwaardige lijn
verzorgingsproducten en voedingssupplementen. In samenwerking
met dierenartsen, onderzoekers en universiteiten ontwikkelt
Laboratoire LPC al ruim 20 jaar producten van erkende kwaliteit.

SHOP OP VOEDING

MAXH voedingssupplementen

SHOP OP VERZORGINGSPRODUCTEN

LPC verzorgingsproducten

Titel

Ga naar de bovenkant