Ingrediënten …….

Spijsvertering

Samen met de stofwisseling is de spijsvertering een van de belangrijkste processen in het lichaam. Als dit proces goed werkt, dan is de basis voor een goede gezondheid gelegd. Door MAXH Hippo te gebruiken als aanvulling op voer als ruwvoer, hooi en kuilgras of lucerne, wordt de darmflora – en daarmee de spijsvertering – optimaal ondersteund.

Stofwisseling

Samen met de spijsvertering is de stofwisseling een van de belangrijkste processen in het lichaam. De stofwisseling is het proces van de opname van goede stoffen en de afvoer van afvalstoffen. Hiervoor is een goede werking van de organen essentieel. Als dit hele proces goed werkt, dan is de basis voor een goede vorm gelegd.

Prestatie

MAXH Hippo geeft uw paard energie waardoor het optimaal kan presteren. Stoffen die snel worden omgezet in koolhydraten zorgen voor directe energie. Andere voedingsstoffen zorgen ervoor dat ook langdurige processen goed verlopen en uw paard sterk blijft.

Hoeven

Het is algemeen bekend dat biotine zorgt voor gezonde hoeven. Alleen biotine is echter niet voldoende. Er zijn aanvullende vitaminen en mineralen nodig om deze stof goed te laten functioneren. Naast biotine bevat MAXH Hippo dan ook essentiële bestanddelen die de zuurgraad van het bloed positief beïnvloeden. Door de mate van verzuring laag te houden, blijft de doorstroming van het bloed goed en de toevoer van zuurstof naar lichaamsdelen zoals de hoeven op peil.

Vacht

Net zoals de huid van een mens zijn gezondheid weerspiegelt, vertelt de vacht van een paard hoe het met zijn gezondheid gesteld is. Het aantoonbare bewijs dat MAXH Hippo de gezondheid positief beïnvloedt is de glanzende vacht en het snelle en probleemloze verloop van de verharingsperiode na het gebruik.

Herstel

MAXH Hippo kan het herstel van uw paard, bijvoorbeeld na ziekte, verwonding, operatie of na het baren van een veulen, bevorderen zodat uw paard weer zo snel mogelijk op de been is. Daarnaast stimuleert MAXH Hippo het herstel na een wedstrijd, zodat het paard weer snel inzetbaar is.

Conditie

MAXH Hippo ondersteunt de algehele gezondheid van het paard en dus ook de conditie. MAXH Hippo draagt zo bij aan een groter uithoudingsvermogen en een beter concentratievermogen.

Weerstand

MAXH Hippo zorgt ervoor dat uw paard alle stoffen binnenkrijgt die het nodig heeft om sterk en gezond te zijn en te blijven.

Spieropbouw

Doordat MAXH Hippo alle lichamelijke processen ondersteunt, bevordert het ook de spieropbouw. En dat kunnen veel paarden, ook hengsten tijdens en na het dekseizoen, wel gebruiken.]]>